10 motive excelente pentru care merita sa alegeti Nordimpianti

  1. Compania noastra este o afacere de familie, ceea ce inseamna ca ne putem concentra toata atentia asupra nevoilor clientilor nostri, atingand cel mai inalt nivel de succes.
  2. Detinem mai mult de 40 de ani de experienta in furnizarea de echipamente si masini pentru producerea de elemente din beton precomprimat.
  3. Toate aspectele legate de productie, de la proiectarea initiala la servicii de intretinere sunt efectuate in cadrul companiei.
  4. Produsele noastre sunt recunoscute pe plan internațional, in mai mult de 40 de tari, pe cele cinci continente.
  5. Va putem oferi toate tipurile de sisteme de turnare disponibile – Extruder, Slipformer și masini de turnare umeda.
  6. Masinile de turnare Nordimpianti pot produce o gama larga de elemente din beton precomprimat, precum fasii din beton cu goluri pentru podele si pereti, grinzi cu sectiune T intors, spalieri pentru viticultura, buiandrugi, semiplaci, fasii cu zabrele, grinzi duble cu sectiune T intors, panouri cu sectiune U.
  7. Suntem singura companie care poate furniza o gama de masini Extruder pentru fasii din beton cu goluri cu latimi de 600 mm, 1200 mm, 1250 mm, 1500 mm si 2400 mm.
  8. Din 1974, Nordimpianti a devenit furnizor de top la nivel mondial de Slipformer-uri pentru productia de fasii din beton cu goluri si grinzi duble cu sectiune T intors, de pana la 1 m inaltime.
  9. Masinile noastre sunt fabricate in Italia si sunt produse sub un control strict al calitatii.

Confectionate din cele mai bune materiale si componente, utilajele noastre de tehnologie inalta garanteaza o fiabilitate si o calitate superioara.