NORDIMPIANTI a fost fondata in 1974 ca o mica afacere de familie de Nunzio Gagliardi.

El a raspuns cererii populare de pe piata de echipamente si utilaje pentru producerea de elemente din beton precomprimat in Italia.

In scurt timp, folosind expertiza sa inginerica, acesta a imbunatatit desenele si modelele existente, ca mai apoi, intr-o scurta perioada de timp, intreprinderea sa sa se transforme intr-o afacere de productie cu sediul in centrul Italiei, nu departe de Roma.

De atunci, compania a continuat sa se dezvolte, devenind o forta internationala.

Astazi, NORDIMPIANTI este unul dintre cei mai importanți producatori mondiali de masini si echipamente pentru producerea de elemente din beton precomprimat, utilizate in special in industria constructiilor.

Aceste elemente sunt utilizate in sistemele pentru podele sau ca panouri de pereti intr-o larga gama de aplicatii pentru constructii rezidentiale, civile, industriale și de infrastructura.

NORDIMPIANTI isi proiecteaza si executa produsele in cadrul companiei, sub un singur acoperis, utilizand o echipa de profesionisti, cu o vasta experienta in domeniile lor. Cu tehnologille sale Extruder, Slipformer și de turnare umeda, compania detine un portofoliu solid de produse care ofera toate masinile suplimentare necesare procesului de productie al elementelor, intr-un mod eficient si rentabil.

Pe langa acest fapt, compania presteaza si un serviciu de consultanta completa, care include de la cele mai mici intrebari tehnice pana la proiectarea statiilor complete. Consultanta, de asemenea, vine in ajutorul clientilor la extinderea și reamenajarea edificiilor existente si furnizeaza investitii pentru proiecte noi.

Nordimpianti a lansat mai mult de 200 de echipamente si masini, capabile sa produca o gama larga de elemente din beton precomprimat. Acest lucru a fost posibil prin mentinerea valorilor sale de baza si prin faptul ca afacerea a ramas una de familie, in cadrul careia domnul Nunzio Gagliardi este pana in ziua de astazi presedinte.

Nordimpianti ofera un angajament privitor la calitate si servicii si credem in faptul ca producem cele mai bune echipamente din lume.